Írjon bejegyzést Ön is!

Új bejegyzés a vendégkönyvbe:


N.A
2018 április 30
Nagyon kedves, figyelmes, igazán vendégoriántált személyzet, bőséges, választékdús reggeli. Rövid idejű ott tartozkodásunk során teljesen megvoltunk elégedve majdnem mindennel. Egyetlen negatívumot szeretnék csak említeni, ami a tisztaságot illeti. Az ablak, a tükrök maszatosak,koszosak, a tárgyak porosak, a kertben lévő gyermekeknek való hinta, csúszda, homokozó vastagon pókhálós, koszos volt. A wellness részleg tökéletes, tiszta és rendezett. Összességében szuper hely.😊
K.P.
2017 június 28
A személyzet kedves. A szobák nagyon piszkosak, lógnak a konnektorok a falból a villany kapcsolóba belelehet nyúlni gyerekekre nézve életveszélyes. A medence nagyon piszkos volt. Sajnos összességébe véve nem éri meg az árát. A reggeli bőséges de unalmas egyhangú. Soha többet nem megyünk oda.
T.N.
2016 augusztus 17
Üdv! Az ételek nagyon finomak voltak teljesen reális áron szerepeltek az étlapon. A személyzet nagyon kedves volt és közvetlen. A hotelhez közel vannak a strandok, boltok, éttermek stb. Azonban érdemes lenne legalább a standard+ szobákba egyel több törölközőt tenni vagy esetleg hajszárítót, de ez részlet kérdés. Ami számomra negatívum, hogy egy minőségi whiskeyt nagy valószínűséggel vizeztek mikor kihozták, mert semmi íze és színe nem volt, valami halvány sárga löttyöt adtak helyette. (Nem a jég miatt!) Továbbá a jakuzzi és környéke megérett egy alapos takarításra. Ezeket leszámítva jól éreztük magunkat, hangulatos kis hotel. Biztos, hogy újra ellátogatunk ide! :) 10/8
Szilvia
2016 augusztus 09
10 éjszakát töltöttünk a hotelben,sajnos több a negatívum mint megengedhető lenne. Tény, hogy mindenki kedves de a rugalmasság és a szakmai tapasztalat hiányzik. A reggeli egyhangú, a taglittele nem spagetti a gyümölcsöket ami pár napig kint voltak a pulton és szabadon fogyasztható inkább elrakták mind,hogy a vendég kedvében járjanak. Próbálkoztam gyümölcs salátát kérni esélytelen volt csak abban a formában hajlandóak adni ahogyan az étlapon szerepel,fagyival,mondtam,hogy esetleg fagyi nélkül nem lehetne e esetleg, hát nem.A szobák tiszták, jól felszereltek,de a nyilászárokra ráférne a javítás és a szúnyog háló mintha fent sem lenne. A stég kicsit kopott, teraszon a székek penészesek.
XY
2016 július 05
6 éjszakát töltöttünk a szállodában. Szerintem vannak hiányosságok, pl a mólót le lehetne festeni, a wellness részben ha már van nyakmasszázs, működhetne. A személyzet kedves volt, de nem mindenki volt a helyzet magaslatán (pl egyszerű rendelésfelvétel hibásan egy vacsora alkalmával, miközben egy asztalnál étkeztek - mi történik, ha tele van a terasz?) Azt gondolom a hely adottságai nagyon jók, az apróságokra is érdemes lenne odafigyelni.
Csné Szilvi
2014 szeptember 22
A nászutunkat töltöttük az Önök szállodájában. A szobák tiszták és rendezettek voltak 10/10. A személyzet kedves, segítőkész 10/10, a séfnek egy * bónuszba. Az ételek finomak, változatosak és nem mellesleg bőséges adagokat kaptunk. Az élményfürdő szuper volt. További sok sikert a működésükhöz.
Hotel Monopoly***
2014 május 01
Kedves Vendégeink! Köszönjük a sok dícsérő szót, igyekszünk a maximumot nyújtani minden téren!
Á. Szilvia
2014 április 22
Sziasztok! Három felejthetetlen napot töltöttünk a Hotelben. Köszönjük a személyzet figyelmességet, kedvességét és azt, hogy bármit kérsz, segítőkészséggel állnak hozzád. Külön köszönjük, hogy a legválogatósabb tinédzser lányok igényeit is sikerült mindenben kielégíteni :) A főszakács is nagyon aranyos. Ezt a Hotelt mindenkinek csak ajánlani tudom!!!! :) Reméljük találkozhatunk még. Üdvözlettel: Szilvi
Bencsik István - Tünde és Gergő
2013 augusztus 22
Tavaly és idén is nagyon jól éreztük magunkat a Szállodájukban. A személyzet figyelmességét, kedvességét és segítőkészségét külön ki kelle emelnünk és ezúton is köszönjük. Reméljük, hogy lesz még alkalmunk Önönknél pihenni! Sok sikert és minden jót kívánunk Önönknek!